SPOŠTOVANI! Po tihem že verjetno razmišljamo, kam na družinski izlet, ko se bodo stvari umirile in bo varno, da se lahko ponovno podamo na potepanje. Občina Dobrovnik s svojimi destinacijami je sigurno lahko ena izmed teh ciljev!


Spoštovani!

V času, ko nas je koronavirus omejil z gibanjem, imamo več časa za sebe, za družino, za stvari, ki jih v normalnem ritmu življenja nismo uspeli realizirati oziroma postoriti.

Po tihem pa že vsi verjetno razmišljamo, kam na  družinski izlet, ko se bodo stvari umirile in bo varno, da se lahko podamo na potepanje. Občina Dobrovnik s svojimi destinacijami je  sigurno lahko ena izmed teh ciljev.

Narava ob Bukovniškem jezeru se prebuja, se pripravlja, da  v objem narave in naravne energije ponovno sprejme in gosti obiskovalce, kot to počne že nekaj desetletij.

Ne samo narava, tudi željni adrenalina bodo prišli na svoj račun v Pustolovskem parku……

Otroci bodo lahko uživali ob iskanju pravljičnih figur v Pravljičnem parku……

Avtodomarji se bodo lahko udobno namestili na parkirišču za avtodome…..

Tropski vrt s svojo bogato ponudbo tropskih rastlin in orhidej čaka, da se lahko pokaže v vsej svoji lepoti….

Kolesarje čakajo prijetne kolesarske poti in steze, prijetna ravnica, ki jih lahko od naših namestitev popelje po celotnem Pomurju…..

Da pa ne pozabim pristno domačo kulinariko in odlična vina (v kratkem tudi vinska fontana), ki jih ponujajo naši ponudniki….

Z veseljem vam bomo prisluhnili, po potrebi pripravili celodnevni program, lahko nas kontaktirate po elektronski pošti turizem@dobrovnik.si ali po telefonu 041-349-927.

Bodite zdravi in  ko bo čas ugoden, se vidimo v Občini Dobrovnik!Kontakt

Zavod za okolje in turizem  Dobrovnik
Dobrovnik 297, 9223 Dobrovnik
Email: turizem@dobrovnik.si

Telefon: 386 41 349 927

Vreme